Psychologen Praktijk

De praktijk is gestart in 1989 door drs. James Rijnders en drs. Jan Kroese. Drs J. Kroese is op een gegeven moment verder gaan werken in Amsterdam en is een aantal jaren geleden overleden. In de loop der jaren zijn drs. Ad Oud  en drs. Gerard Alma erbij gekomen. Inmiddels is drs. Ad Oud met pensioen. In 2017 is Drs.Gert Haringsma in de praktijk gestart  en  per december 2018 is drs. Marcel Langedijk aangesloten bij de praktijk.

Hieronder vindt u de websites van Gerard Alma en Gert Haringsma.
Gerard Alma

Gert Haringsma

In de praktijk wordt gewerkt vanuit een cognitief-gedragstherapeutisch kader en EMDR. We zijn gespecialiseerd in chronische angst/paniekstoornissen zoals fobieën, (complexe) post-traumatische stress stoornissen, gestagneerde rouw, depressiviteit en persoonlijkheidsstoornissen.

KOSTEN/VERGOEDING IN DE BASIS GGZ  (BASIS GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG)

Na verwijzing van uw huisarts of een praktijkondersteuner(POH-er), een patiënten vereniging, een medisch specialist of bedrijfsarts, kunt u zich aanmelden bij onze praktijk. Aanmelden kan ook op eigen initiatief waarna uw verwijzing plaatsvindt. In ieder geval is deze noodzakelijk om voor een vergoeding van de zorgverzekeraar in aanmerking te komen. U hoeft overigens niet van deze mogelijkheid gebruik te maken maar dan komt de betaling geheel voor uw eigen rekening of voor de rekening van uw werkgever.

NZA BGGZ 2019

U wordt verzocht bij verhindering de afspraak 24 uur van te voren af te zeggen, teneinde kosten , berekend voor besproken tijd, (no show) te vermijden.

 

Kwaliteitsstatuut

Het kwaliteitsstatuut is aanwezig in de praktijk.

Advertentie